Alles op het gebied van hygiënepapier

De Ster Products is totaalleverancier op het gebied van bedrijfshygiëne. Hygiëne is van essentieel belang, de coronacrisis heeft dit maar weer eens te meer bewezen. De corebusiness van onze klanten ligt echter op een ander vlak. En vandaar dat wij ervoor zorgen met een compleet assortiment artikelen, van hygiënepapier tot schoonmaakartikelen, dat onze opdrachtgevers op dit vlak totaal ontzorgd worden.

Hygiëne is een thema dat dwars door alle organisatorische processen heen loopt en een voorwaarde voor de kwaliteit van de output van die processen is. Wij dragen daarom zorg voor de beste producten, altijd op voorraad en snelle levering wanneer dat noodzakelijk is. Alleen al van ons brede assortiment hygiënepapier profiteert menig klant of medewerker binnen uw organisatie.

Folderfoto half 1

Welke soorten hygiënepapier zijn er?

Al naar gelang de functie zullen verschillende typen hygiënepapier van elkaar verschillen. Zo is het absorptievermogen van keukenpapier heel anders dan dat van behandeltafelpapier. Enkele voorbeelden van soorten hygiënepapier in ons assortiment:

Facial tissues
Onderzoeksbankrollen
Wegwerphanddoekjes
Toiletpapier
Poetspapier
• Etc.

Veel hygiënepapierproducten worden mede vervaardigd uit gerecyclede materialen. Op die manier krijgt ingezameld papierafval een 2e leven.

Public toilet cubicles

Een bijdrage aan uw MVO-missie

EcoNatural hygiënepapier is de absolute duurzaamheidstopper in ons assortiment. Met dit product draagt uw organisatie direct en bovendien zichtbaar zijn steentje bij aan duurzaamheid. Dit Lucart-product is namelijk als enige 100% duurzaam. Het wordt vervaardigd uit gerecyclede drankverpakkingen. Dit hygiënepapier is echter niet alleen ‘groen’ van karakter. De kwaliteit is ook nog eens optimaal. Reststoffen uit het terugwinproces van de verpakkingen worden bovendien gebruikt ter vervaardiging van de dispenser.

De Ster Products heeft veel aandacht voor dispenser-systemen omdat ze mede bepalend zijn voor de mate van verbruik van hygiënepapier. Al onze producten zijn zowel gericht op comfort als op ontmoediging van overmatig gebruik.

Dat is zowel fijn als milieuvriendelijk.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Vossenbeemd 96
5705 CL  Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.