Antivermoeidheidsmat – De Ster

Antivermoeidheidsmat – De Ster

Antivermoeidheidsmat – De Ster. voor gebruik in industriële omgevingen. Bent u opzoek naar een antivermoeidheidsmat? Bij De Ster Products bent u aan het juiste adres. Door het zachte nitril rubber patroon is de mat zeer geschikt voor personen die lang op een zelfde plek staan. De antivermoeidheidsmat is ook in wasbare uitvoering beschikbaar. Ook het wassen van de matten kunnen wij voor u verzorgen in onze eigen wasserij. Anti-vermoeidheidsmatten zijn beschikbaar in keuken en industrie uitvoering.

Antivermoeidheidsmat – De Ster. Bijkomend voordeel van de keuken mat is dat deze industrieel wasbaar is waardoor bacteriën in de matten tot een minimum kunnen worden beperkt. De mat is zeer geschikt voor gebruik in de foodindustrie. Ook het wassen van de matten kunnen wij voor u verzorgen in onze eigen wasserij.

Tijdens het werk worden veel mensen blootgesteld aan fysieke gezondheidsrisico’s door bijvoorbeeld langdurig staand werk. Problemen aan de nek, schouders en rug worden vaak veroorzaakt door lange periodes van staand werk. Dit komt met name door een slechte bloedsomloop. Door het ergonomisch gestructureerd oppervlak van onze anti-vermoeidsheidsmatten wordt de bloedsomloop positief beïnvloed waardoor de klachten worden geminimaliseerd.

In veel industrieën werken werknemers staand. Wist u dat wanneer een mens stilstaand werk verricht zij sneller moe worden dan van bewegend werk? Vermoeidheidsverschijnselen en ongemak in de benen door langdurig staan is een bekend probleem. Op een harde ondergrond staan kan gedurende langere tijd ook verschillende problemen veroorzaken. De anti-vermoeidheidsmat biedt u een hoger sta comfort dan een harde ondergrond en tevens vermindert het de vermoeidheid. Zo verhoogt het arbeidsplezier en de productiviteit bij uw werknemers aanzienlijk.

Ook fysieke vermoeidheid wordt veroorzaakt door langdurig staan. Het gevoel van zware benen, rugpijn, nekklachten, hoofdpijn en spierverkramping zijn allemaal kenmerken van fysieke vermoeidheid. Met een anti-vermoeidheidsmat kunt u deze problemen minimaliseren . Door het ontwerp van de mat  zal het lichaam op een natuurlijk manier bewegen. Dit stimuleert de impulsen van de kuit- en been spieren. De doorbloeding wordt versterkt en het voorkomt stilstaand bloed in de aderen waardoor de vermoeidheidsverschijnselen optreden.

Antivermoeidheidsmat – De Ster verminderd het risico tot valpartijen bij u op de werkvloer. De vloermat biedt tevens ook bescherming bij koude/klamme of gladde omstandigheden.  Het verminderen van vermoeidheid zal tot minder ongelukken leiden en zo verminderd u uiteindelijk het ziekteverzuim.

Wilt u graag meer informatie over de antivermoeidsheidsmatten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om zo alle mogelijkheden te bespreken.

Voor een overzicht van onze antivermoeidheidsmatten klikt u hier.

Anti-vermoeidheidsmat

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.