Damesverbandcontainer

Damesverbandcontainer

Bent u opzoek naar de ultieme oplossing voor het damesverband afval voor het damestoilet? U bent bij De Ster Products aan het juiste adres. Wij werken namelijk met een uiterst milieuvriendelijk systeem voor damesverbandhygiëne namelijk de Ladybin. Met de Ladybin is het niet nodig dat de boxen frequent worden gewisseld. Daarmee heeft de Ladybin als voordeel dat het kostenbesparend en milieuvriendelijk is aangezien er geen transport nodig is voor het wisselen van de containers. De deksel inclusief vulling is namelijk zelf gemakkelijk en hygiënisch te vervangen. De damesverbandcontainer werkt met navullingen die voorzien zijn van een biogel die er voor zorgt dat het een ontgeurende en klinische werking heeft. De vullingen zijn gevuld met  biologisch afbreekbare gels die een beschermende damp verspreiden via de Ladybin zodat ongewenste geurtjes worden tegengegaan. De vulling met biogel werkt gedurende vier weken en is volledig biologisch afbreekbaar.

De Ladybin patronen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar kunststof. De Ladybin patronen kunnen volledig veilig terug naar de aarde keren via het normale afvalsysteem. De gebruikers kunnen het afval weggooien zonder de dames verbandcontainer te hoeven aanraken dankzij de vorming van de deksel. De vullingen zijn eenvoudig inclusief deksel te verwijderen en te vervangen zonder dat er schoonmaakwerk nodig is.

De Ladybin is een revolutionaire oplossing voor het vernietigen van sanitair afval op het damestoilet. Het milieuvriendelijke systeem is discreet, veilig, gebruiksvriendelijk en vooral kostenefficiënt.

Dankzij het design is de Ladybin compact en onopvallend, dit in tegenstelling tot de meeste veelal grotere damesverbandcontainers. De Ladybin past zelfs in de kleinste sanitaire ruimte. Samen met een hygiënezakjeshouder wordt de Ladybin aan de muur gehangen. Zo kunnen de gebruikers het afval eerst in een afvalzakje verpakken voordat het in de damesverband container wordt gedeponeerd.

Bij De Ster Products bent u niet gebonden aan een langlopend contract. U betaalt dus alleen wat u ook daadwerkelijk verbruikt. Heeft de Ladybin uw interesse gewekt en wilt u de Ladybin graag een keer met eigen ogen zien? Wij nodigen u graag bij ons in de showroom uit om alle mogelijkheden met ons te bespreken.

Voor een overzicht van de damesverbandcontainers klikt u hier.

100125

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.