Duurzaam wc papier koop je via De Ster Products

De Ster Products is specialist in bedrijfs- en organisatorische hygiëne. Onder andere de sanitaire omgeving waaronder uw toiletten rusten wij uit met hoogwaardige hygiëneproducten waaronder duurzaam papier.

Heeft u al eens overwogen om duurzaam papier voor op uw toiletten te kopen? Daarmee bewerkstelligt u gezondheid van medewerkers en klanten door hygiëne en duurzaamheid tegelijkertijd. Wist u dat de Nederlander gemiddeld zo’n 20.000 velletjes Wc-papier per jaar verbruikt? Zulke aantallen maken het zeker interessant om deze papierstromen te verduurzamen.

Folderfoto half 1

Duurzaam wc papier kopen verkleint uw ecologische footprint

WC papier dat duurzaam is leveren wij van het merk EcoNatural. Dat wordt vervaardigd uit de cellulose vezels die afkomstig zijn van gebruikte drankverpakkingen. Een van de weinige mogelijkheden om dit soort afval te recyclen is door er Eco Natural WC papier van te laten vervaardigen. U doet geen concessies aan de kwaliteit van het product. Want zowel de weerstand, de mate van absorptie als de zachtheid zijn bij dit product van premium niveau.

Econatural kopen zorgt ook op andere manieren voor een duurzame oplossing. In de drinkverpakking aanwezige materialen zoals aluminium en polyethyleen worden namelijk toegepast om de dispensers voor het toiletpapier van te maken.

Wanneer u één pallet papieren vouwhanddoekjes van Econatural koopt recyclet u daarmee bijna 20.000 drankverpakkingen. Dat is de moeite waard toch?

Showroom 2

Wees proper en duurzaam tegelijkertijd

Eco natural kopen voor uw bedrijf of instelling zal u geen windeieren leggen. U waarborgt er de sanitaire hygiëne mee en draagt tegelijkertijd bij aan duurzaamheid en straalt dat ook uit. Vanzelfsprekend kunt u bij Desterproducts.nl overigens ook terecht om conventioneel WC papier te kopen van premium kwaliteit.

Neem contact met ons op voor al onze hygiëne producten of bekijk het complete assortiment op onze website. Voor iedere branche bieden wij oplossingen.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.