Eco Natural

Ook op het gebied van verbruik van hygiënepapier wil uw organisatie vanzelfsprekend zijn steentje bijdragen t.a.v. duurzaamheid. Daarom heeft Lucart professional in de vorm van Eco natural een 100% duurzame hygiënepapier-oplossing ontwikkeld. De Ster Products levert dit als onderdeel van haar totale productassortiment.

Eco natural kan worden vervaardigd d.m.v. een innovatieve technologie waarbij de bestanddelen van drankverpakkingen worden gerecycled. Uit deze drankverpakkingen worden cellulose vezels gewonnen die uiteindelijk de basis vormen voor de realisatie van gerecycled hygiënepapier met een minimale carbon foorprint: Eco natural.

EcoNatural toiletsticker

Eco natural: geen concessies

Dit papierproduct is leverbaar in diverse vormen zoals toiletpapier, handdoekjes en poetspapier. U verduurzaamt uw totale gebruik ermee. Het geweldige aan Eco natural is bovendien dat het op geen enkel vlak onder doet voor premium producten. Gebruikers ervaren dus dezelfde mate van weerstand en zachtheid. Ook het absorptievermogen is optimaal.

Het Eco natural concept is ontwikkeld rondom een proces van totaal hernieuwd verbruik. De gebruikte drankverpakkingen bevatten namelijk ook bestanddelen zoals aluminium en polyethyleen die niet in de productie van hygiënepapier zelf kunnen worden toegepast. Ook deze stoffen gaan echter niet verloren doordat ze door Lucart worden verwerkt tot dispensers. Hiermee wordt de uitgifte van de papieren disposables gefaciliteerd.

Eco natural: een 100% duurzame oplossing!

101592E

Een milieuvriendelijke uitstraling

De meerprijs van een product zoals Eco natural betaalt zich uit. Op alle productuitingen is namelijk duidelijk zichtbaar dat het om een volledig duurzaam product gaat. De bedrukte dispensers maken dit inzichtelijk voor alle productgebruikers. Bovendien geeft het bij de producten behorende milieucertificaat aan, hoe de mate van recycling er in getallen uitziet. Het gerecycled aantal eenheden en de verminderde hoeveelheid CO2 uitstoot staan hierop vermeld.

Uw klanten, stakeholders en bezoekers zullen het waarderen. Eco natural draagt bij aan een groen en duurzaam karakter van uw totale bedrijfsvoering.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.