Eco TOILETPAPIER koop je BIJ De Ster Products

Wat is Eco toiletpapier? Dit is geen gemakkelijke vraag omdat veel mensen dit onderwerp verschillend zien.

Eco toiletpapier kan gezien worden als goedkoop (economisch) toiletpapier. Het kan gezien worden als duurzaam (ecologisch) toiletpapier en als laatste kan het gezien worden als toiletpapier wat minder belastend is voor het milieu en het rioolstelsel. Gemiddeld gebruikt een Nederlander zo’n 20.000 velletjes toiletpapier per jaar. Dit zijn toch aantallen waarover nagedacht zou moeten worden.

De Ster Products verkoopt Eco toiletpapier wat antwoord geeft op vele vragen. Het is goedkoop, duurzaam en goed voor het riool.

101832

Met Eco toiletpapier van De Ster Products draagt u bij aan het verduurzamen van ons milieu.

Toiletpapier wordt letterlijk en figuurlijk door het riool gespoeld. Dus ook kosten die gemaakt worden voor toiletpapier zijn eigenlijk zonde van het geld. Een oorzaak van veel rioolverstoppingen is het gebruik van dik en verlijmd toiletpapier zoals bij de supermarkten veelal verkocht wordt. Veel mensen willen toiletpapier het liefst zo dik mogelijk met wel 4 lagen. De lagen van toiletpapier zijn bij veel soorten gelijmd waardoor het zeer slecht oplost in het riool. Een meerderheid van de gebruikers wil het liefst ook nog eens toiletpapier wat zo wit mogelijk van kleur is. Om het toiletpapier zo wit mogelijk te krijgen worden er tijdens het productieproces bleekmiddelen toegevoegd aan het papier. Dit is natuurlijk super belastend voor het milieu. En voor de kwaliteit van het papier heeft het geen enkel nut.

Eco toiletpapier van De Ster Products is niet verlijmd, heeft maar twee lagen en heeft toch een zachte kwaliteit. Doordat het gemaakt is van recycled papier in plaats van cellulose (nieuwe papier) heeft het een goede oplosbaarheid in water. Tevens worden er tijdens het productieproces geen bleekmiddelen gebruikt.

Daarnaast bevat een rol Eco toiletpapier van De Ster Products maar liefst 400 vellen waardoor er veel meer papier op een rolletje zit. Het rolletje op zich is ook weer afval. De meeste supermarkt kwaliteit toiletpapier bevatten maar 150 vellen waardoor je voor 1 rol van De Ster Products al 3 rollen van de supermarkt nodig hebt.

Minder afval van toiletrolletjes, betere oplosbaarheid en minder belastend voor het milieu. Dat is de moeite waard toch?

EcoNatural website

Kwalitatief goed toiletpapier en toch voordelig en duurzaam

Eco toiletpapier kopen voor uw bedrijf of instelling is een duurzame keuze. U waarborgt er de sanitaire hygiëne mee en draagt tegelijkertijd bij aan duurzaamheid en straalt dat ook uit. Vanzelfsprekend kunt u bij De Ster Products overigens ook terecht om EcoNatural toiletpapier te kopen van premium kwaliteit.

Neem contact met ons op voor al onze hygiëne producten of bekijk het complete assortiment op onze website. Voor iedere branche bieden wij oplossingen.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.