EcoNatural: eco wc papier en meer

De Ster Products, uw partner op het gebied van bedrijfshygiëne, levert onder andere producten van Lucart professional. Lucart Professional vervaardigt een breed scala aan tissue- en airlaid-producten alsmede innovatieve dispensersystemen. EcoNatural is bijvoorbeeld hygiënepapier van Lucart dat 100% duurzaam is.

Eco wc papier van deze producent wordt vervaardigd met behulp van een vooruitstrevende technologie die de bestanddelen van gebruikte kartonverpakkingen voor dranken en dergelijke kan scheiden. Het recyclingproces leidt tot cellulose vezels. Daarmee wordt Fiberpack vervaardig dat de basis vormt voor eco wc papier en andere milieuvriendelijke disposables. Dit papier wordt geproduceerd zonder toepassing van chemicaliën ten behoeve van bleking en vervaardiging van dit product leidt in het geheel niet tot boskap. U draagt met uw gebruik direct bij aan een oplossing voor de vele vraagstukken omtrent duurzaamheid.

vrouwtje

Bestel ook de eco dispenser van Lucart!

Ook de overige bestanddelen van de drankverpakkingen kunnen worden hergebruikt. Het in de te recyclen verpakkingen aanwezige aluminium en polyethyleen worden namelijk toegepast ter vervaardiging van dispensers ten behoeve van het EcoNatural hygiënepapier. Op die manier wordt deze afvalstroom volledig hergebruikt door het ook in de eco dispenser zelf toe te passen.

Gebruiksgemak en kwaliteit staan vanzelfsprekend voorop maar daarop levert u met EcoNatural absoluut niet in. Ondanks het duurzame karakter blijven zowel het weerstandvermogen, de absorptieprestaties en vanzelfsprekend de zachtheid van het papier gewaarborgd. Qua prestaties kan dit product zich meten met premium kwaliteit.

Pagina 3-1 - kopie

De Ster Products: voor professionele hygiëneoplossingen

Wilt u de aspecten hygiëne en duurzaamheid in uw bedrijfsvoering of organisatie op een ongekend peil brengen? Kies dan voor De Ster Products als uw partner. Zowel op het gebied van EcoNatural hygiëneproducten als voor andere (milieuvriendelijke) reinigingsproducten en -middelen kunt u bij ons terecht als betrouwbare leverancier met altijd een grote voorraad. Al onze producten zijn te bekijken, te betasten en te testen in onze showroom. Kom langs, de koffie staat voor u klaar!

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.