Goede persoonlijke hygiËne in de zorg

De coronacrisis heeft nog maar eens duidelijk gemaakt hoe belangrijk persoonlijke hygiëne is, met name in de zorg. Zorginstellingen, ziekenhuizen en dergelijke voorop, zijn logischerwijs een bron van virussen en bacteriën.

Zowel bezoekers als werknemers worden hier veelvuldig mee geconfronteerd.

De hygiëne van (openbare) sanitaire voorzieningen in de zorg dient daardoor met de grootst mogelijke zorg te worden bewaakt. De beschikking tot producten die goede hygiëne in de zorg waarborgen is essentieel. En daarvoor kunt u terecht bij De Ster Products.

vrouwtje

De Ster Products waarborgt goede hygiëne in de zorg

Om goede persoonlijke hygiëne in zorg gerelateerde omgevingen te kunnen waarborgen zijn diverse middelen beschikbaar.

Voor sanitaire voorzieningen is De Ster in staat om in alle denkbare middelen te kunnen voorzien zoals toiletpapier, papieren handdoeken, handzepen, systeemhanddoekrollen, damesverband hygiëne, luchtverfrissers, etc.

Daarnaast is waarborging van hygiëne in ander zorg gerelateerde processen van essentieel belang.

000009

De Ster Products biedt daartoe onder andere onderzoeksbankrollen, desinfectiemiddelen, facial tissues en disposables.

Als instelling kan men zowel voor inkoop als voor service op het gebied van alle denkbare en noodzakelijke vormen van persoonlijke hyiëne binnen de zorg bij de Ster terecht. Ook bieden wij contracten aan waarbij u periodiek automatische wordt voorzien van nieuwe voorraden.

De Ster waarborgt de hygiëne binnen een groot aantal branches

Als specialist in levering van alle denkbare producten op het gebied van bedrijfshygiëne kunnen verschillende branches, van zorg gerelateerde instellingen tot industriële ondernemingen, voor oplossingen bij ons terecht. De noodzaak tot goede hygiëne in de zorg vormt voor De Ster een belangrijke maatstaf en is leidend voor de oplossingen die wij aan andere branches aanbieden.

Nergens anders is persoonlijke hygiëne immers zo belangrijk als in de zorg, en wij denken dat deze trend zich ook steeds meer in andere bedrijfsomgevingen zal gaan voordoen.

De Ster Products is er trots op met zijn assortiment en service bij te mogen dragen aan een hygiënischere en gezondere samenleving

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.