Handdoekpapier dispenser

Persoonlijke hygiëne is essentieel om de verspreiding van onder andere virussen te voorkomen. Op plekken waar veel mensen samenkomen is de kans op contaminaties groot. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor werknemers en bezoekers van uw bedrijf of instelling. Een papieren handdoekrol in de sanitaire omgeving, kan hier uitkomst brengen. De Ster Products is hygiënepartner van zeer veel organisaties. In ons assortiment voeren wij als leverancier van alles op het gebied van hygiëne, onder andere een handdoekpapier dispenser systeem. U beschikt dan direct over een totaalsysteem voor de uitgifte van papier vanaf een handdoekrol.

Folderfoto half 1

Lucart: een buitengewoon hoogwaardige papieren handdoek dispenser

De papieren handdoekjes dispenser van Lucart Professional die wij leveren, is de crème de la crème op het gebied van hygiënepapiersystemen. Het papier uit deze dispenser is vervaardigd van een 100% gerecycled basismateriaal, namelijk van vezels die worden geproduceerd van gebruikte kartonnen drinkverpakkingen. Ook de behuizing van de dispenser zelf is volkomen CO2 neutraal. De onderdelen van deze speciale, milieuvriendelijke handdoekpapier dispenser zijn namelijk vervaardigd van aluminium en polyethyleen dat wordt teruggewonnen uit de verpakkingen.

De kwaliteit van dergelijk duurzaam handdoekpapier staat niet ter discussie. Die is optimaal. Op die manier waarborgt u door middel van een speciale papieren handdoekrol en het bijbehorende uitgiftesysteem, zowel de hygiëne als de duurzaamheid tegelijkertijd.

Showroom 2

De Ster Products levert u een totaalassortiment hygiëneproducten

Het totale leveringspakket van De Ster is natuurlijk veel breder dan alleen deze bijzondere papieren handdoek dispenser. Op het gebied van hygiënepapier leveren wij ook onder andere onderzoeksbankrollen, facial tissues en poetspapier. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei hygiënevloeistoffen zoals desinfectiemiddel maar ook handcrème. Onze expertise op het gebied van hygiëne strekt zich uit over alle vakgebieden. Zo beleveren wij de medische sector maar ook de horeca en industriële klanten.

Veel van onze handdoekpapier dispensers en poetsrol dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het kenmerkt onze firma dat wij een oplossing op maat hebben voor wat betreft hygiëne binnen iedere organisatorische omgeving, ongeacht aard en omvang. Wij beogen een langdurig partnerschap op dit gebied met onze klanten waarbij ook steeds zeer veel oog is voor duurzaamheidaspecten.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.