Hét alternatief voor E-tissue hygiënepapier

Als organisatie bent u natuurlijk voortdurend bezig om uw totale bedrijfsvoering op een duurzame wijze in te richten. Uw bedrijfsprocessen, uw gebouwen, uw energieverbruik. Ook dagelijkse aspecten zoals het gebruik van hygiënepapier verdienen aandacht. Wellicht had u dat zelf ook al bedacht en bent u op zoek naar een oplossing daarvoor zoals E-tissue dat biedt.

E-tissue is 100% circulair hygiënepapier. Het is de merknaam van een productlijn van waaruit u uit verschillende oplossingen kunt kiezen en die allemaal een 100% duurzaam karakter hebben. Denk aan toiletpapier, handdoekpapier, poetspapier en papieren handdoekrollen. Als De Ster Products, uw totaalpartner in bedrijfshygiëne, bieden wij met het merk Eco natural een hoogwaardig alternatief voor E-tissue hygiënepapier.

103044

Het concept achter E-tissue en Eco natural hygiënepapier

De duurzaamheid achter E-tissue en Eco natural hygiënepapier gaat ver, heel ver! Vanuit ingezamelde, gebruikte papierstromen en cellulose trims, wordt volledig nieuw hygiënepapier vervaardigd dat op geen enkele wijze inboet aan kwaliteit. Dat betekent de stevigheid en zachtheid alsmede het absorptievermogen van A-kwaliteit papier zoals u dat gewend bent. Het totale productieproces van dit hygiënepapier is duurzaam ingericht. Daar wordt geen boom voor gekapt.

Afgezien van de disposables zoals wij die leveren, bieden wij ook hoogwaardige dispensers ter uitgifte hiervan aan. In tegenstelling tot E-tissue worden onze dispensers ook van gerecycled materiaal vervaardigd als reststroom van onze papierproducten. Onze dispensers worden van kunststof restmateriaal van drankkartons waaronder dopjes gemaakt. Daarmee wordt de circulaire keten volledig gesloten.

Circulair systeem

Duurzaamheid, dat straal je uit

Een duurzame bedrijfsvoering waaronder het gebruik van ons alternatief voor E-tissue hygiënepapier draagt bij aan een betere, milieuvriendelijkere wereld. Maar het mag ook bijdragen aan uw imago. Want uw recyclefocus kan voor uw klanten en bezoekers zomaar de reden zijn om juist voor uw organisatie te kiezen. Het uitdragen van deze duurzame houding is duidelijk zichtbaar voor alle productgebruikers in de vorm van bedrukking. Dat zet anderen er bovendien toe aan om ook meer aandacht aan duurzaamheid te schenken.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Vossenbeemd 96
5705 CL  Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.