Hygiënepapier van De Ster Products

Als de Coronacrisis ons ergens bewust van heeft gemaakt dan is het wel de noodzaak tot goede hygiëne zowel thuis als op het werk en in openbare gelegenheden. Voor zakelijke afnemers is De Ster Products dé partner op het gebied van totaalhygiëne. Ons assortiment loopt uiteen van onderzoeksbankrollen tot duurzaam wc papier en desinfectievloeistoffen. Ook leveren wij onder andere hygiënepapier, lichaamsbeschermingsmiddelen en complete dispenser-systemen.

Kies voor de Ster Products als uw partner, dan waarborgt u een hoge kwaliteit van hygiëne binnen al uw bedrijfsprocessen en binnen alle faciliteiten van uw complete organisatie.

Folderfoto half 1

Hygiënepapier zelfs verkrijgbaar in de vorm van duurzaam wc papier

Hygiënepapier is een verzamelnaam voor alle soorten papierproducten die u in uw instelling of organisatie gebruikt om hygiënische doeleinden. Voorbeelden van hygiënepapier zoals wij dat bij De Ster in ons assortiment voeren:

Vanzelfsprekend levert De Ster Products ook een uitgebreid assortiment toiletpapier, waaronder duurzaam wc papier. Een groot aantal van onze producten draagt het Europees Eco-label. Een Eco-Label betekent dat het specifieke hygiëne papier op duurzame wijze is vervaardigd. Neem nu ons Eco Natural duurzaam wc papier van Lucart. Dat is toiletpapier dat wordt vervaardigd op basis van de allernieuwste materiaaltechnologieën. De bestanddelen die afkomstig zijn van kartonnen drinkverpakkingen worden door middel van deze techniek gescheiden en hergebruikt ter vervaardiging van dit duurzaam wc papier.

Showroom 2

Combineer een optimale hygiëne met duurzaamheid

De vele milieu- en natuurvriendelijke producten ten aanzien van hygiënepapier zoals ons duurzaam wc papier, helpen u als organisatie om 2 doelen tegelijkertijd na te streven en te behalen. U beperkt de carbon footprint door hergebruik van afvalstromen. Tegelijkertijd wordt u voorzien van de meest hoogwaardige producten die u zich op het gebied van hygiënepapier maar kunt wensen.

Wij zorgen altijd voor voldoende voorraad en kunnen u op diverse manieren ontzorgen ten aanzien van uw hygiënevraagstuk. Neem contact met ons op! Wij worden graag uw partner in de strijd tegen een onhygiënische werkvloer.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.