industrie handzeep

Industrie handzeep

Heeft u last van hardnekkige vervuiling op uw handen? Dan bent u op naar een krachtige industriële handreiniger. Wij van De Ster Products hebben de juiste oplossing voor u! Wij beschikken over een krachtige industriële handreiniger voor hardnekkige vervuiling, in pasta vorm met kunststof korrels. De handreiniger verwijdert hardnekkige industriële verontreinigingen en verzorgt de huid. De industrie handzeep van De Ster Products verwijdert sterke tot zeer sterke vervuiling door bijvoorbeeld: oliën, vetten, teer, bitumen, drukinkt enz.

De industrie handzeep is een pasteuze handreiniger met dubbele werking voor het verwijderen  van vuil in alle industrie sectoren. De handreiniger is voorzien van huidvriendelijke, hoogwaardige kunststof schuurkorrels. De handreiniger is  PH-huidneutraal en siliconenvrij . Het betreft een  huidvriendelijke handreiniger met een hoogwaardige kunststofkorrel en geeft een duurzame huidbescherming. De industriële handreiniger is biologisch afbreekbaar, terugvettend en heeft een frisse geur. De handreiniger heeft een terugvettende werking om schrale handen te voorkomen. Dermalogisch getest.

De industrie handzeep reinigt poriëndiep en is huidvriendelijk. Het product kan geen verstopping aan de afvoer veroorzaken. De industrie handzeep is een lichtbeige vloeibare handreiniger in pasta vorm. Bij ons verkrijgbaar in een emmer á 10 kg. of in een doos á 6 x 3kg.

Bij De Ster Products beschikken wij ook over een bijbehorende industriële zeepdispenser. Uitstekend geschikt voor het navullen van de industrie handzeep. De industriële handzeepdispenser heeft een inhoud van 2000 ml. in tegenstelling tot vele andere aanbieders werken wij niet met cartridges hierdoor bent u niet gebonden aan een bepaalde leverancier voor het gebruik van de navullingen.

Voor meer informatie over de industrie handzeep klikt u hier.

Wilt u graag meer informatie over de industrie handzeep van De Ster Products? Neem dan gerust contact met ons op om zo alle mogelijkheden te bespreken. Graag nodigen wij u uit om eens langs te komen in onze showroom. Tijdens een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over onze producten en diensten.

102005

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.