Kleefmatten voor uw onderneming of instelling

Kleefmatten zijn speciale matten die zich uitermate goed lenen voor plekken waar het een vereiste is dat sprake is van een maximale verwijdering van fijnstof. Dergelijke matten zijn dan ook goed toepasbaar in onder andere cleanroomomgevingen maar ook in laboratoria of operatiekamers.

Op dergelijke locaties is een optimale reiniging van (levens)belang en kleefmatten dragen hieraan bij.

Dat komt doordat er sprake is van een kleverige stof die aanwezig is op de mat. Ongeacht hoe gering van omvang het stof of zand dat onder schoenen of het materieel dat naar binnen gaat aanwezig is, het zal aan de mat blijven kleven.

vrouwtje

Meerdere typen kleefmatten in ons assortiment

De Ster Products is specialist in bedrijfshygiëne en draagt vanuit die optiek ook bij aan de hygiëne binnen hoogwaardige werkomgevingen, daar waar 100% reiniging een vereiste is.

Wij zijn in staat om zowel verplaatsbare als niet-verplaatsbare kleefmatten aan uw organisatie of instelling te leveren. Teneinde een optimale reiniging te kunnen waarborgen is het noodzakelijk dat kleefmatten goed gepositioneerd blijven zodat zij hun reinigende werking kunnen uitoefenen op alles en iedereen die de ruimte betreedt.

Kleefmat De Ster Products 1

Daartoe worden ze in een rubber frame aangebracht dat op de vloer wordt geplaatst waardoor ze zeer goed blijven liggen en niet verschuiven.

Wilt u nog meer zekerheid omtrent de permanent positionering van uw kleefmatten, kies dan voor niet verplaatsbare kleefmatten die op de vloer geplakt kunnen worden.

Kies voor een vaste, betrouwbare leverancier: De Ster Products

Als professionele organisatie heeft u permanent behoefte aan hygiënemiddelen zoals kleefmatten.

De Ster Products uit Helmond heeft altijd voldoende voorraad.

U kunt bij ons ook een leveringsafspraak maken zodat wij u periodiek zullen voorzien van nieuwe kleefmatten en van een van de vele andere hygiene producten uit ons assortiment.

Optimale hygiëne en reinigbaarheid zijn het domein van De Ster Products. Wij zijn u dan ook graag van dienst

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.