Luchtverfrisser voor op kantoor en in andere omgevingen

Als leverancier op het gebied van bedrijfshygiëne artikelen biedt de Ster Products een zeer compleet assortiment aan. Wij zorgen er niet alleen voor dat u over de middelen beschikt om uw (sanitaire) faciliteiten goed schoon te kunnen maken, maar ook dat ze schoon en hygiënisch blijven. Daartoe faciliteren wij bezoekers en personeel met eindeloos veel hygiëneproducten zoals handdoekrollen, desinfectievloeistoffen maar wij bieden ook luchtverfrissers.

Een luchtverfrisser zorgt ervoor dat de omgeving niet alleen schoon oogt maar dat het er ook aangenaam ruikt. Dit draagt bij aan het welbevinden van alle personen binnen uw organisatie. Dat kunnen trouwens ook uw klanten zijn.

Folderfoto half 1

Luchtverfrissers van De Ster Products

Wij leveren zowel de luchtverfrisser voor uw kantoor, winkel of andersoortige zakelijke omgeving alsmede de navullingen. Naar onze automatische geurdispenser heeft u vrijwel geen omkijken en de bezoekers van uw sanitairomgeving hebben dat ook niet. Deze automatische luchtverfrisser beschikt inwendig namelijk over een draaimechanisme dat de geurgel continue maar gedoseerd verspreidt. Op die manier ruikt het ook bij binnenkomst op het toilet voortdurend aangenaam. De geurgel is vervaardigd uit natuurlijke extracten.

De Ster Products zoekt naar een lange termijn samenwerking op het gebied van hygiëne met haar partners. Wanneer u dergelijke luchtverfrissers eerst eens vrijblijvend en kosteloos zou willen testen, dan kunnen wij daar mogelijkheden toe bieden. Neem in dat geval a.u.b. contact met ons op.

Showroom 2

Overal een aangename geur

Ook in zogenaamde verkeersruimten zoals een hal, gang, overloop of een trappenhuis en lift prefereren mensen een aangename geur. Door de drukte is dat in dergelijke ruimten niet altijd het geval wanneer u geen voorzorgsmaatregelen treft. Ook voor dergelijke plekken binnen uw kantoor of winkel bieden wij specifieke luchtverfrisser-techniek aan. Onze DSP fresh dispenser is er speciaal voor toepassing in dergelijke, niet-sanitaire verkeersruimten. Uw bezoekers zullen de constante frisse geur waarderen alsmede het feit dat deze geurdispenser geen schadelijke stoffen verspreidt.

Neem contact op met De Ster Products wanneer u zowel de hygiëne als een beperkte ecologische footprint van uw organisatie wilt waarborgen.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.