unieke geurbeleving

De Ster Products

 

DSP Fresh

DSP Fresh, de unieke luchtverfrisser van De Ster Products is dé oplossing tegen geurproblemen op sanitaire ruimten, kleedruimtes, entrees, wachtruimten etc. Bovendien stellen uw toiletbezoekers naast een schone ruimte zonder zichtbaar vuil, vooral een aangename frisse geur op prijs. Door middel van de DSP Fresh verbetert u de geurbeleving in uw sanitaire- en verkeersruimten.

DSP Fresh is een unieke luchtverfrisser geproduceerd in Zwitserland. DSP Fresh is het enige efficiënte en groener alternatief voor de aerosol. Bovendien is de DSP Fresh een milieuvriendelijke luchtverfrisser met een continue geurcontrole van wel 120 dagen lang. Bovendien bieden wij van De Ster Products volledige service op het gebied van geurbeleving.

Unieke luchtverfrisser

DSP Fresh is een uniek systeem wat u zeker gezien moet hebben. Bovendien heeft de innovatieve luchtverfrisser de details van een unieke technologie. Door middel van het gepersonaliseerd programma kunt u zelf het aantal dagen en aantal uren per dag programmeren. Daardoor wordt de DSP Fresh alleen gebruikt wanneer het nodig is. Als gevolg van de lichte mist die gecreëerd wordt blijft de geur langer in de ruimte hangen. De geur wordt verspreid door de trillende piëzo technologie, wat er voor zorgt dat er een lichte mist ontstaat. Aangezien er een lichte mist ontstaat blijft er geen residu achter op vloeren en wandtegels.

Voordelen DSP Fresh

  • Gepersonaliseerde programmering
  • Keuze uit verschillende geuren
  • Milieuvriendelijk systeem
  • Gemakkelijk in gebruik en service
  • Geurdispenser laat geen residu achter
  • Montage zonder te boren is mogelijk

De kracht van geurbeleving

Luchtverfrissers geven een prettige geur die een positieve indruk achter laten. Het toevoegen van geurbeleving in uw sanitaire- en verkeersruimten is geen overbodige luxe. Daar staat tegenover dat u met een aangename geurbeleving u zicht juist kunt onderscheiden ten opzichte van anderen. Concluderend dat u met behulp van de DSP Fresh u de geurbeleving in uw sanitaire- en verkeersruimten naar een hoger niveau tilt.

 

Proefplaatsing

Zou u de DSP Fresh eens vrijblijvend en kosteloos willen testen tijdens een korte proefperiode? Neemt u dan gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Wij hebben diverse luchtverfrissers in ons assortiment.

logo
304252
happy-people.png

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.