Luchtverfrissers voor optimale sanitaire bedrijfshygiëne

De Ster Products is een ‘Ster’ in de bewaking van bedrijfshygiëne. Ons leveringsprogramma omvat oplossingen voor alle denkbare soorten hygiëne in bedrijven en instellingen t.b.v. medewerkers, bezoekers en cliënten. Als onderdeel van uw sanitaire hygiëne, leveren wij ook een professioneel programma op het gebied van luchtverfrissers.

Sanitaire hygiëne is van essentieel belang voor de gezondheid. Het voorkomt ziekmakende bacterievorming en virusoverdracht. Hygiëne is niet altijd zichtbaar en merkbaar. Een geurverfrisser brengt daar verandering in.

Showroom 2

Maak kennis met onze hoogwaardige wc verfrisser

Beleving speelt een belangrijke rol t.a.v. uw sanitaire hygiëne. Vieze geurtjes worden direct door sanitairgebruikers opgemerkt en zorgen voor een onprettige ervaring. Dat kan ook qua imago en in commercieel opzicht in uw nadeel werken. Door plaatsing van een professionele luchtverfrisser in uw sanitaire omgeving, waarborgt u dat de bezoekerservaring optimaal is.

Een toiletverfrisser van De Ster Products is volledig ontwikkeld voor professioneel gebruik in een zakelijke omgeving. Wij beschikken over een residuloos systeem waardoor geen spray wordt afgegeven die wand- en vloertegels besproeit en zelfs de bezoekers, zoals bij veel andere systemen. Onze professionele geurverfrisser kan zelfs klokgewijs geprogrammeerd worden zodat deze periodiek automatisch voor verfrissing zorgt. Om verbruikskosten te besparen is het daarbij mogelijk om te zorgen dat de functionaliteit van de wc verfrisser in het weekend uitgeschakeld is. Dan vindt immers in veel gebouwen geen toiletbezoek plaats.

Folderfoto half 1

Optimale hygiëne tegen beheersbare kosten

Een luchtverfrisser van De Ster Products wordt eenmalig aangeschaft en kan vervolgens steeds contractloos van navulling worden voorzien. Bij regulier gebruik waarborgt u de permanente luchtkwaliteit in uw sanitair d.m.v. deze toiletverfrisser. Het systeem kan zonder boren worden aangebracht, is gebaseerd op natuurlijke extracten en eenvoudig in gebruik.

Heeft u een voorkeur t.a.v. de geur t.b.v. uw professionele wc verfrisser? Wij hebben meerdere geuren beschikbaar. Kies de geur die past bij het karakter van uw instelling of bedrijf.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.