Mattenservice zonder contract

De ster in droogloopmatten

Mattenservice zonder contract. Het geheim van een schone vloer is om ervoor te zorgen dat deze zo droog mogelijk blijft. Een droogloopmat beschermt uw vloer uitstekend tegen vocht en zorgt ervoor, zoals de naam al zegt, dat je schoenen ‘droog’ worden. Het heeft uitstraling en leidt tot een gezonde en representatieve omgeving die mooi en veilig is. Onze droogloopmatten houden het vocht, inloopvuil en het aantal bacteriën minimaal. De hoge absorptie zorgt snel voor droge schoenen. Deze vuilvasthoudende werking levert ook voordelen op, op het gebied van uw schoonmaakkosten. Dit hoeft namelijk minder vaak gedaan te worden en heeft nog vele andere voordelen:

 

  • Schoenzolen in enkele stappen droog
  • Vermindering van vloerslijtage
  • Houd vocht en inloopvuil vast
  • Bacterieremmend

Klik hier voor meer informatie over onze droogloopmatten.

vrouwtje

Mattenservice zonder contract

Bij De Ster Products bent u aan het goede adres voor de droogloopmatten zonder contract. Een bijkomend voordeel waardoor je niet aan een contract vastzit. Heeft u het contract na verloop van tijd niet meer nodig? Geen probleem! Wij garanderen een behoud van kwaliteit en service zodat u hier totaal geen omkijken meer naar hebt.

droogloopmat

Droogloopmatten op maat

De Ster Products: Wij hebben een uitgebreid assortiment van standaard droogloopmatten tot speciaal op maat gemaakte droogloopmatten. Regelmatig onderhoud en het wassen van deze droogloopmatten is echter wel van belang, op deze manier zal het vuil en vocht zo goed mogelijk worden verminderd en afgenomen. Dit gaat wel sneller dan je denkt, ondanks dat deze optisch nog schoon lijkt, trekt het vuil erin tot diep in de vezels. Met alleen stofzuigen haal je alleen het bovenste laagje vuil wel waardoor de mat onnodig snel kan slijten en zelfs het vuil verder kan verspreiden dan u eigenlijk in de gaten heeft. Wij bieden u hierin alle mogelijkheden speciaal voor u op maat gemaakt.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.