onderzoeksbankrollen

Onderzoeksbankrollen

Bent u op zoek naar onderzoeksbankrollen voor uw onderzoeksbank, tafel of stoel? Dan bent u bij De Ster Products aan het juiste adres, wij zijn namelijk leverancier op het gebied van bedrijfshygiëne artikelen. Onze onderzoeksbankrollen zijn 2-laags verlijmd en vervaardigd uit 100% cellulose, hierdoor zijn de onderzoeksbankrollen mooi wit en voelen zacht aan. De onderzoeksbankrollen zijn 50 cm. breed en hebben een lengte van 80 mtr. per rol, en zitten verpakt per 6 rollen in een doos. Het betreft een mooie kwaliteit 2-laags wit papier. De lagen zijn verlijmd voor extra stevigheid en de rollen zijn apart verpakt.

Met de onderzoeksbankrollen van De Ster Products wordt de hygiëne van uw onderzoeksbank, tafel of stoel, maar ook de kleding van uw klant beschermd. Met de onderzoeksbankrollen beschermt u uw onderzoektafels en wordt een hoge mate van hygiëne gewaarborgd. Onderzoeksbankrollen worden veelal gebruikt in huisartsenpraktijken, ziekenhuis en andere instellingen welke werken met patiënten.

Tevens beschikken wij over een ruim assortiment aan houders voor onderzoeksbankrollen. Op aanvraag zoeken wij graag voor u uit welke houder het meest geschikt is voor uw onderzoeksbank.

De Ster Products is leverancier op het gebied van bedrijfshygiëne artikelen. Zo bieden wij voor uw gehele bedrijf of instelling hygiënische oplossingen. Wij kunnen u het complete pakket aanbieden van toiletpapier, handen wassen, handen drogen, luchtverfrissing, droogloopmatten tot aan de producten voor de gezondheidszorg. Wij werken zonder contracten zodat u bij ons niet gebonden bent aan bepaalde verplichtingen of afspraken waar u nog jaren aan vast zit. Bij ons betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk verbruikt. Samen met u maken wij een berekening van uw verbruikspatroon en de benodigde producten. Aan de hand van de berekening stellen wij samen met u de meest ideale leveringsperiode vast.

Voor meer informatie over de onderzoeksbankrollen klikt u hier.

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met De Ster Products zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Graag nodigen wij u uit om eens langs te komen in onze showroom om u zo te informeren tijden een persoonlijk gesprek.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.