Onderzoekshandschoenen

Onderzoekshandschoenen

Bent u op zoek naar voordelige onderzoekshandschoenen voor medisch of industrieel gebruik? Dan bent u bij De Ster Products aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment aan producten voor de gezondheidszorg en industrie. Heeft u onderzoekshandschoenen nodig voor uw praktijk of ziekenhuis? De onderzoekshandschoenen van De Ster Products biedt uitstekende bescherming voor de gebruiker van de handschoen. De onderzoekshandschoenen van De Ster Products bieden de patiënt en de gebruiker bescherming tegen kruisinfectie en vervuiling.

Met onderzoekshandschoenen bescherm je jezelf en de cliënt. De kans op het overdragen van micro-organismen wordt bij goed gebruik van onderzoekshandschoenen kleiner. Tijdens werkzaamheden loop je namelijk het risico dat je huid of handen, werk- of eigen kleding en de neus-, mond- of oogslijmvliezen in contact komen met het lichaamsvocht, de slijmvliezen of de niet intacte huid van een cliënt.

Onderzoekshandschoenen van De Ster Products zijn gepoederd en ongepoederd leverbaar in allerlei maten. Wij hebben de volgende maten beschikbaar: S/M/L/XL. De onderzoekshandschoenen zijn verkrijgbaar in het blauw of in het wit. De handschoenen zitten per 100 stuks verpakt in een handige dispenserdoos. Voordelige onderzoekshandschoenen bestelt u gemakkelijk bij De Ster Products.

De Ster Products is leverancier op het gebied van bedrijfshygiëne. Wij beschikken over een ruim assortiment aan producten voor de gezondheidszorg. Ook voor het complete sanitair pakket bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over het gehele totaal pakket van de verbruiksartikelen tot aan de dispensers op het gebied van bedrijfshygiëne. Meer informatie over onze werkwijze en producten vindt u hier.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de voordelige onderzoekshandschoenen van De Ster Products? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij van De Ster Products nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze showroom zodat wij u kunnen informeren over onze diensten en producten tijdens een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie over onze voordelige onderzoekshandschoenen klikt u hier.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.