Papieren handdoeken

De Ster Products

 

Papieren handdoeken

Bent u op zoek naar een leverancier van hoogstaande kwaliteit papieren handdoeken tegen een gunstige prijs? Dan bent u bij De Ster Products aan het juiste adres. Wij zijn een regionale leverancier op het gebied van bedrijfshygiëne artikelen. Verschillende soorten en kwaliteiten papieren handdoeken voor alle soorten papierdispensers bij ons verkrijgbaar. Doordat wij passende handdoekjes voor alle soorten dispensers hebben, bent u niet meer gebonden aan dure merkartikelen van verschillende fabrikanten. Bij ons vindt u de juiste handdoekjes met de kwaliteit die voldoet aan uw wensen.

Waarom papieren handdoeken?

Omdat dit de meest hygiënische manier van handen drogen is. De VSR (De Vereniging Schoonmaak Research) heeft een uitgebreid onderzoek gedaan naar het belang van het wassen en vooral het drogen van de handen en zoeken naar de meest hygiënische en duurzame methode daarvoor. Het volledige rapport kunt u hier downloaden.

Hygiënisch handen drogen met papier

Wanneer extra waarde gehecht wordt aan hygiëne dan zijn papieren handdoeken de best mogelijke optie. Papieren handdoeken geven het beste droogresultaat. Papier verwijdert bacteriën effectief, is zelf geen bron van bacteriën en hoeft geen hygiënerisico voor de omgeving te vormen als er voldoende, open of met de voet bedienbare en tijdig geleegde afvalbakken staan. Bovendien kan het papier na gebruik worden gebruikt om kranen en knoppen te drogen om herbesmetting te voorkomen.

Voordelen bij het gebruik van papieren handdoeken:

  • Meest hygiënische manier van handen drogen
  • Verwijdert bacteriën doeltreffend
  • Positieve invloed op ziekteverzuim (gezondere werkomgeving)
  • Snellere drogingstijd
  • Er vindt geen filevorming plaats bij het handen drogen
  • Eenvoudige montage, direct gebruiksklaar
  • Lage aanschafkosten
  • De handdoekjes zijn hygiënisch en eenvoudig op elk moment bij te vullen

Waarom De Ster Products?

De Ster Products werkt zonder enige vorm van contracten of verhuur van de dispensers. Hierdoor zit u dus nergens aan vast. Zodoende bent u na aanschaf dus eigenaar van de producten. Bij ons koopt u alleen wat men ook daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast werken wij voornamelijk met producten die voorzien zijn van het ECO-label.

Dit is het Europees milieukeurmerk voor non-food producten en diensten die minder belastend zijn voor het milieu dan vergelijkbare producten.

Papieren handdoeken bestellen

Voordat u de handdoekjes bestelt, controleer dan altijd welke vouw u nodig heeft. Weet u niet zeker welke handdoekjes u nodig heeft? Neemt u dan gerust contact met ons op. Aan de hand van de dispenser kunnen wij u vertellen welke handdoekjes geschikt zijn voor u.

Voor meer informatie over ons assortiment aan papieren handdoeken klikt u hier

Folderfoto half 1
105618-3
ecolabel
happy-people.png

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.