Persoonlijke hygiëne en haccp

HACCP betekent in het Engels Hazard Analysis and Critical Control Points. Persoonlijke hygiëne en haccp hangen nauw met elkaar samen.

Exploiteert u een bedrijf dat zich op een of andere manier bezighoudt met het bereiden, verwerken, behandelen, verpakken, vervoeren of distribueren van levensmiddelen, dan krijgt u ermee te maken. De norm geldt dus niet alleen voor horecabedrijven. Alle zaken met betrekking tot het voortbrengingsproces dienen t.a.v. persoonlijke hygiëne en haccp te worden geïdentificeerd en op gevaar geanalyseerd.

vrouwtje

Regelgeving omtrent persoonlijke hygiëne en haccp

Persoonlijke hygiëne i.c.m. haccp kan gezien worden als een verplicht beheersproces. Wetgeving vanuit de Europese Unie ligt hieraan ten grondslag. De gedachte achter de hevige aandacht voor hygiëne en haccp is het voorkomen van risico’s op besmetting. Daartoe dienen voortdurend allerlei maatregelen genomen te worden ten aanzien van bewaking en registratie van bijvoorbeeld koel- en vriescellen. Hier wordt ook op toegezien door de overheid. Wanneer de aandacht voor persoonlijke hygiëne haccp te beperkt is, dan kan dat een risico vormen voor de volksgezondheid.

Folderfoto half 1

De Ster Products biedt u vele mogelijkheden

Het waarborgen van persoonlijke hygiëne en haccp kan door het nauwgezet opvolgen van procedures. Echter ook de inzet van (professionele) hulpmiddelen en hygiëneproducten speelt een belangrijke rol. Dit is het domein waarbinnen De Ster Products excelleert. Wij bieden u een compleet productengamma van allerlei zaken die u in uw bedrijfsvoering kunt inzetten en die persoonlijke hygiëne haccp garanderen. Een greep uit ons assortiment:

  • Poetsmiddelen;
  • Kwalitatief hoogwaardige vaatwas chemie;
  • Dispensers;
  • Complete systemen ter reiniging van machines en werkruimten;
  • Etc.

De Ster is specialist in hygiëne. Wij beschikken echter niet alleen over een uitgebreid leveringsprogramma waarbinnen u op zowel regelmatige als op adhoc basis kunt afroepen. Wij zijn ook in staat om een risico-inventarisatie binnen uw onderneming uit te voeren. Op die manier wordt meteen duidelijk welke producten, variërend van sanitair toepassing tot schoonmaak en preventieve middelen als droogloopmatten, voor u inzetbaar zijn.

Persoonlijke hygiëne en haccp streng doorvoeren in uw bedrijf? De Ster Products is graag uw partner.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.