Persoonlijke hygiëne in de gezondheidszorg

We weten allemaal dat er geen enkele plek is waar persoonlijke hygiëne zo belangrijk is als in de gezondheidszorg. Of het nu gaat om plekken waar geestelijke gezondheidszorg plaatsvindt, om dagverpleging in een verpleeghuis of om behandeling in een ziekenhuis, persoonlijke hygiëne in gezondheidszorg is essentieel. En zelfs een kort bezoek aan huisarts of tandartsenpraktijk kan een reëel gevaar op bijvoorbeeld een virale besmetting met zich meebrengen. Daar waar behandeld wordt bestaat juist het gevaar op contaminatie.

Strenge protocollen die door professionele zorgmedewerkers in acht worden genomen, waarborgen dat er onder zorgverleners in de gezondheidszorg voldoende persoonlijke hygiëne is. De Ster Products draagt hier bovendien zijn steentje aan bij door middel van een uitgebreid leveringsprogramma van hulpmiddelen.

Gezondheidszorg artikelen
Kleefmat De Ster Products 3

Persoonlijke hygiëne: gezondheidszorg is er zeer bij gebaat

Met het leveringsprogramma ter bevordering van persoonlijke hygiëne in de gezondheidszorg dat de Ster Products aanbiedt, kan iedere zorgverlener uit de voeten. En niet alleen de medewerkers oftewel zorgverleners zelf zijn erbij gebaat. Ook ten behoeve van waarborging van de persoonlijke hygiëne van patiënten en bezoekers in de gezondheidszorg beschikken wij over oplossingen.

Zo heeft de corona-pandemie de noodzaak tot continue desinfectie onder alle aanwezigen in onder andere gezondheidszorginstellingen aantoonbaar gemaakt. Wij van de Ster leveren niet alleen de vloeistoffen voor desinfectie. Bij ons kunt u terecht voor desinfectiezuilen die eenvoudig in gebruik zijn en die snel en effectief kunnen worden bijgevuld.

Folderfoto half 1

Betrek ons bij al uw bedrijfsprocessen

De Ster beschikt over een zeer uitgebreid leveringsprogramma waarmee persoonlijke hygiëne in de gezondheidszorg, waar dan ook naar een hoger niveau kan en zal worden getild. Wij gaan graag een lange termijn relatie aan met onze opdrachtgevers. Wij adviseren ongevraagd en zorgen ervoor dat er altijd voldoende middelen op voorraad zijn. Een gezondere wereld begint bij persoonlijke hygiëne in gezondheidszorg. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.