Persoonlijke hygiëne op het werk

Bent u werkgever dan bent u gebaat bij persoonlijke hygiëne op de werkvloer. Het heeft namelijk diverse voordelen om met hoge maatstaven van hygiëne te werken. Allereerst zorgt dit voor een prettigere werkomgeving hetgeen uw medewerkers tevreden zal stemmen. Een schone werkvloer is een prettige werkvloer. Dat scheelt u reinigingskosten achteraf en bovendien zorgt het er dikwijls ook nog voor dat uw medewerkers minder snel ziek zullen worden. Virussen krijgen immers geen kans wanneer persoonlijke hygiëne op de werkvloer gewaarborgd is.

vrouwtje

Ook uw klant ziet u graag volgens hoogstaande normen t.a.v. hygiëne werken

Krijgt u met regelmaat klanten over de vloer? Uw werkvloer en de indruk die zij daarvan krijgen kan gezien worden als een belangrijk visitekaartje. Er zit dus ook een commercieel belang aan persoonlijke hygiëne op het werk. Zeker in de zakelijke dienstverlening waar sprake is van minder tastbare producten, is de entourage waarbinnen die dienstverlening tot stand komt van essentieel belang.

Persoonlijke hygiëne op de werkvloer krijgt vorm op diverse gebieden en in diverse vormen en producten. Wij van De Ster Products maken graag een analyse voor u waarin wij bepalen welke middelen we op welke plekken in uw bedrijfsvoering kunnen inzetten.

Folderfoto half 1

Wij bieden een totaaloplossing

Bent u op zoek naar producten die hygiëne in werken bevorderen? Kijk dan eens op onze website. Wij bieden onder andere:

  • Poetspapier;
  • Vaatwasmiddelen;
  • Dispensers;
  • Reinigingssystemen;
  • Etc.

Van sommige producten gaat een meer repressieve werking uit. Ze helpen u uw werkvloer te reinigen. Wij beschikken echter ook over preventieve hygiëneproducten zoals droogloopmatten die ervoor zorgen dat vuil onder de voeten van uw personeel en bezoekers geen weg naar binnen weet te vinden.

Persoonlijke hygiëne op de werkvloer: maak er direct werk van en bekijk de mogelijkheden die ons gespecialiseerde bedrijf u te bieden heeft.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.