Persoonlijke hygiëne in het ziekenhuis

Nergens is persoonlijke hygiëne zo belangrijk als in de gezondheidszorg. De corona-pandemie heeft dat eens te meer bewezen. Zonder goede persoonlijke hygiëne wordt een ziekenhuis eerder een gevaar voor de volksgezondheid dan een plek waar mensen worden genezen. Gelukkig worden er structurele protocollen nageleefd in ieder ziekenhuis om toe te zien op persoonlijke hygiëne van het personeel, maar ook om persoonlijke hygiëne onder patiënten en bezoekers te bevorderen. Afgezien van protocollen zijn er legio hulpmiddelen. De Ster Products is specialist in de levering van deze middelen.

vrouwtje

Alles om persoonlijke hygiëne in het ziekenhuis te bevorderen

Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma waarmee de persoonlijke hygiëne in ieder ziekenhuis kan worden gewaarborgd. Zo kunnen wij disposables leveren zoals onderzoeksbankrollen en facial tissues. Daarnaast leveren wij ten behoeve van de persoonlijke hygiëne van medewerkers, patiënten en bezoekers diverse vloeistoffen ter desinfectie. Ter verspreiding van virussen is dat cruciaal. Wij leveren onder andere:

  • Desinfectievloeistof
  • Desinfecterende handgel
  • Oppervlaktereiniger
  • Etc.

Vanzelfsprekend kunt u ter bevordering van met name de persoonlijke hygiëne van bezoekers van het ziekenhuis ook de bijbehorende equipment via ons verkrijgen. Zo voeren wij complete desinfectiezuilen in ons assortiment die u op prominente plekken in uw ziekenhuis kunt plaatsen om desinfectie te bevorderen.

Kleefmat De Ster Products 1

Een zeer uitgebreid leveringsprogramma

Voor de professionele medewerker in ieder ziekenhuis hebben wij een uitgebreid gamma van beschermende kleding beschikbaar, al dan niet geschikt voor meermalig gebruik. Wij rusten de medewerkers van uw ziekenhuis ter bevordering van de persoonlijke hygiëne uit met onderzoekshandschoenen, schoenovertrekken jassen en schorten.

Op het gebied van persoonlijke hygiëne zal geen van onze opdrachtgevers zich nog zorgen hoeven te maken. Of het nu gaat om de waarborging van persoonlijke hygiëne in een ziekenhuis of een bedrijf. Daarnaast omvat ons leveringsprogramma aanverwante zaken ten behoeve van hygiënebevordering. Denk dan onder andere aan droogloopmatten en dergelijke waarmee u het vuil buiten de deur houdt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.