Private label dispensers

Private label dispensers

Private label dispensers Altijd al uw eigen private label dispenserlijn lijn willen hebben? Dan bent u bij De Ster Products aan het juist adres. Wij zijn namelijk leverancier op het gebied van sanitair hygiëne en bedrijfshygiëne artikelen. Wij bieden u de mogelijkheid om dispensers te voorzien van een eigen private label. Wees uniek en deel dat unieke gevoel met uw gasten en door te kiezen voor een private label dispenserlijn. Met uw eigen private label dispenserlijn heeft u exclusiviteit in handen en kunt u zich onderscheiden van de rest op de markt. De gehele toiletruimte voorzien van dispensers met uw eigen logo erop? Dat kan met dispensers van De Ster Products. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw eigen private label dispenserlijn.

De dispensers worden door tampondruk bedrukt met uw eigen logo en/of bedrijfsnaam. U kunt de gehele dispenserlijn volledig zelf samen stellen in de gewenste combinaties. Wij hebben een ruim assortiment aan dispensers die wij u kunnen aanbieden zoals handzeepdispensers, toiletroldispensers, vouwhouwhanddoekdispensers, geurdispensers etc. Elke ruimte kunnen wij voor u volledig voorzien van private label dispensers zodat uw bezoekers uw logo steeds terugzien op  de dispensers wanneer zij door uw gebouw zullen lopen. De dispensers zijn in alle maten en kleuren te verkrijgen en worden standaard geleverd inclusief slot en sleutel.

Dispensers zorgen voor een professionele uitstraling in uw openbare ruimtes. Wij kunnen alles van A tot Z voor u regelen om zo uw eigen huisstijl te creëren. Dispensers met uw eigen private label zorgen ervoor dat uw huisstijl zelfs in de toiletruimtes zichtbaar is voor uw medewerkers, klanten en gasten.

Heeft u altijd een eigen productlijn willen hebben? Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom of neem gerust contact met ons op om zo alle mogelijkheden met ons te bespreken.

Voor een overzicht van de dispensers klikt u hier.

Folderfoto half 1

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.