Sanitaire hygiëne binnen bedrijven is essentieel

De sanitaire omgeving binnen bedrijven betreft alle faciliteiten die in een pand gerealiseerd worden omwille van de persoonlijke verzorging. Binnen veel bedrijven zijn zowel toiletten voor medewerkers als bezoekers aanwezig en soms zelfs douche- en kleedkamerfaciliteiten en dergelijke. Sanitair hygiëne binnen een bedrijf is daardoor een uiterst belangrijk aspect.

Folderfoto half 1

Sanitaire hygiëne voor bedrijven uiterst belangrijk?

Laat ons de vraag of sanitair hygiëne voor bedrijven belangrijk is beantwoorden aan de hand van een aantal statistieken. Wist u dat Nederlanders gemiddeld ruim 2.000 keer per jaar het toilet bezoeken. Fulltime medewerkers brengen naar schatting bijna de helft van deze toiletbezoeken binnen uw bedrijf en verbruiken in totaal ruim 20.000 velletjes WC-papier. Hygiëne is hier zo belangrijk omdat het toilet een plek is waar virussen en bacteriën eenvoudig ontstaan. Deze ziekteverwekkers kunnen van grote invloed zijn op de continuïteit van uw bedrijfsvoering.

Echter ook vanuit commercieel oogpunt is sanitaire hygiëne essentieel. U wilt op uw klanten toch graag een schone en nette indruk maken? Besteed daarom aandacht aan uw sanitair.

Showroom 2

Contractloze totaalhygiëne voor uw bedrijf

Bij De Ster Products kunt u terecht voor continue ondersteuning bij sanitair hygiëne voor uw bedrijf, maar op contractloze basis. Zo rekenen wij geen huurvergoeding voor plaatsing van dispensers zoals veel van onze concurrenten dat doen. U krijgt ze in eigendom. Leveringen worden op basis van de voorspelling van sanitair gebruik bepaald en kunnen steeds worden aangepast. U betaalt nooit meer dan nodig is.

Afgezien van conventionele middelen voor sanitair hygiëne zoals toiletpapier, bieden wij ook specifieke producten aan ter bevordering van de sanitaire hygiëne binnen bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan damesverbandhygiëne, toiletseatcleaners maar ook een professioneel assortiment schoonmaakmiddelen en vloerwissers en dergelijke.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.