Sanitair hygiëne

Sanitaire Hygiëne is een veelomvattend begrip. Sinds de Coronapandemie weten we allemaal hoe belangrijk het is om te zorgen voor een goede persoonlijke hygiëne, om zodoende virusbesmettingen te kunnen voorkomen. Vooral de handhygiëne speelt hierbij een belangrijke rol. De Ster Products levert een brede range producten om onder andere de sanitaire hygiëne van bezoekers, klanten en personeel binnen uw instelling te kunnen waarborgen.

Folderfoto half 1

De handhygiëne is een elementair onderdeel van sanitaire hygiëne

In sanitaire omgevingen zoals (al dan niet) openbare toiletten speelt vooral waarborging van de handhygiëne een belangrijke rol. Wij leveren onder andere zeepproducten en desinfectiemiddelen evenals papieren handdoeken. Het gebruik van goed werkende disposables vormt een elementaire factor t.a.v. sanitaire hygiëne. De ecologische footprint van veel van onze papieren disposables is echter 100% neutraal. Ons EcoNatural hygiënepapier van Lucart is daar een voorbeeld van. Dit is verkrijgbaar in de vorm van zowel wegwerphanddoekjes als toiletpapier.

Om ook uw sanitaire omgeving zelf te verfrissen en ervoor te zorgen dat deze optimaal hygiënisch blijft, bieden wij daarnaast onder andere de volgende producten aan:

Al deze middelen dragen bij aan de sanitaire hygiëne van de gebruikers van uw sanitaire ruimten.

Public toilet cubicles

Wij denken met u mee, wij denken vooruit

Ontvangt u mensen in uw organisatie? Dan draagt u de verantwoordelijkheid voor het faciliteren van de sanitaire hygiëne van al deze bezoekers. Maar in die verantwoordelijkheid nemen wij als uw partner in hygiëne graag het voortouw. Desgewenst bezoeken wij uw locatie om u te adviseren ten aanzien van de inrichting en uitrusting van uw sanitairomgeving. Onze ervaring met de levering van hygiëne producten strekt zich uit over een groot aantal branches, van gezondheidszorg tot industrie en kantoren.

De Ster Products is uw partner in Sanitaire Hygiëne en meer. Wij beleveren zowel op ad-hoc als op contractbasis. Op afroep of volgens schema! Maak zelf de voor u optimale keuze!

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.