Sanitaire hygiëne bedrijven

Ter bevordering van sanitair hygiëne bij bedrijven beschikt de Ster Products over een uitgebreid leveringsprogramma. Wij zijn dan ook de aangewezen partner om ervoor te zorgen dat uw werkvloer, ongeacht de branche waarin u actief bent, hygiënisch is.

Onder sanitaire hygiëne bij bedrijven verstaan wij primair de hygiëne in natte ruimten zoals wc’s, douches en keukens. Wanneer de hygiëne bij bedrijven in dergelijk sanitair op orde is, dan verkleint dat de kans op onhygiënische toestanden. Voor dergelijke ruimten bieden wij bijvoorbeeld toiletpapier, handzepen en wegwerphanddoeken aan. Na gebruik van het sanitair in de bedrijven van onze klanten dragen dergelijke zaken bij aan de algehele hygiëne van medewerkers en bezoekers.

Sanitaire hygiëne
Public toilet cubicles

Sanitair hygiëne bij bedrijven: de Ster is uw specialist

Vergaande ondersteuning ten behoeve van sanitaire hygiëne kan door bedrijven zonder contract met ons worden overeengekomen. Dat betekent dat men als klant niet gebonden is aan contracten of afnameverplichtingen. Onze ervaring is dat veel bedrijven dat prettig vinden. Bij ons kunnen bedrijven om sanitaire hygiëne te bevorderen dispensers kopen in plaats van ze te huren. Voor navulling kunt u dan continue bij ons terecht.

Onze dienstverlening ten behoeve van sanitair hygiëne voor bedrijven gaat ver. Wij bieden niet slechts een standaard assortiment. Bij ons kunt u ook terecht voor de afname van speciale middelen zoals damesverband hygiëne. Hoewel wij contractloos aan u kunnen leveren, wordt in overleg wel samen met u een berekening gemaakt van het te verwachten verbruikspatroon en de benodigde producten. Eventueel kunnen wij dan automatisch naleveren, tenzij u uw gebruik tussentijds bijstelt of annuleert.

Folderfoto half 1

Een compleet leveringsprogramma voor een schone werkvloer

Afgezien van typische producten ten aanzien van sanitaire hygiëne voor bedrijven, kunnen wij ook op andere manieren waarborgen dat de werkvloer en werkomgeving schoon blijft. Zo bieden wij een breed assortiment matten aan in verschillende uitvoeringen. Op die manier houdt u vuil van buiten al bij de deur tegen. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden op het gebied van (sanitair) hygiëne voor bedrijven. Wij vertellen u graag wat wij op dat vlak voor u kunnen betekenen.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.