Sanitaire hygiëne DEN BOSCH

De Ster Products sanitaire hygiëne Den Bosch

Voor sanitaire hygiëne den bosch bent u bij De Ster Products op het goede adres.

De Ster Products is uw ideale leverancier op het gebied van sanitaire hygiëne in de regio Den Bosch. Stop met het zoeken naar een totaal leverancier op het gebied van bedrijfshygiëne artikelen. U bent bij De Ster Products aan het juiste adres. De Ster Products is een regionale leverancier op het gebied van bedrijfshygiëne artikelen, hierbij kunt u denken aan handdoekrollen, handzeep, toiletpapier, droogloopmatten en damesverbandboxen. De Ster Products is een facilitaire dienstverlener op het gebied van bedrijfshygiëne artikelen voor bedrijven, instellingen en overheden.

Sanitaire hygiëne Den Bosch all-in full service concept.

De Ster Products beschikt over een all-in full-service concept voor bedrijfshygiëne binnen uw instelling of organisatie. Dankzij ons concept heeft u geen omkijken meer naar uw bedrijfshygiëne artikelen. Aan de hand van onze ervaringen zorgen wij  voor innovatieve oplossingen voor betere toilethygiëne.

Bij De Ster Products werken wij met concepten in plaats van contracten. Bij ons betaalt u géén huur voor de plaatsing van de dispensers. De dispensers worden eenmalig door u aangeschaft en zijn daarna uw eigendom. U bent bij ons niet gebonden aan contracten of afspraken waar u nog jaren aan vast zit, wat helaas nog veel voorkomt in de markt.

Compleet assortiment.

De Ster Products biedt het complete assortiment aan toilethygiëne voor uw bedrijf. Met de toilethygiëne oplossingen van De Ster Products zorgt u voor een gezonde en hygiënische werkomgeving voor uw medewerkers. De Ster Products tilt hygiëne naar een hoger niveau dankzij haar moderne dispenserlijnen.

De Ster Products zorgt voor complete toiletinrichting. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Aangezien iedere situatie anders is en een andere aanpak vereist, vereist ook de keuze in de te gebruiken producten maatwerk. De Ster Products heeft voor iedere situatie de juiste oplossing. Aan de hand van onze ervaringen adviseren wij u de juiste keuze. Wij adviseren hierin niet alleen, wij leveren ook de producten en verzorgen de inrichting.

Ons doel is om elke toiletruimte te voorzien van de juiste benodigdheden. Iedereen moet op elk moment gebruik kunnen maken van een fris toilet. Ongeacht het aantal gebruikers welke het toilet gebruiken, zijn onze klanten en hun toiletbezoekers verzekerd van slimme, kwalitatieve producten en een excellente service.

Voor meer informatie over ons concept klikt u hier.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij van De Ster Products nodigen u graag uit om eens langs te komen in onze showroom, zodat wij u kunnen informeren over onze werkwijze tijdens een persoonlijk gesprek.

Folderfoto half 1

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.