Sanitaire hygiëne veghel

De Ster Products sanitaire hygiëne Veghel

De Ster Products is uw ideale regionale leverancier op het gebied van sanitaire hygiëne in de regio Veghel. De Ster Products is een regionale speler op het gebied van bedrijfshygiëne artikelen. De Ster Products verkoopt alles op het gebied van toilethygiëne en biedt u daarnaast een uitgebreide full service, geheel aangepast aan uw wensen. De Ster Products is uw ideale partner als het draait om dienstverlening op het gebied van sanitaire hygiëne artikelen bij u in de regio.

De Ster Products biedt u een service in hygiëne waardoor u verzekerd bent van comfortabele en onderhoudsvrije dispensers in uw toiletruimtes. Dankzij het brede aanbod is er voor elke huisstijl een passende oplossing. De Ster Products verzorgt voor u de complete inrichting van uw sanitaire ruimtes en de benodigde sanitaire producten.

Wij kunnen u het gehele pakket aanbieden op het gebied van bedrijfshygiëne. Hieronder vindt u een overzicht van het compleet pakket dat wij u kunnen aanbieden:

  • Toiletpapier
  • Handen wassen
  • Handen drogen
  • Luchtverfrissing
  • Damesverbandhygiëne
  • Droogloopmatten

De Ster Products biedt service op maat. Wij leveren en monteren de gewenste dispensers en zorgen voor de benodigde verbruiksartikelen. Samen in overleg met u zorgen wij dat u altijd over voldoende voorraad beschikt. Zodat u niet mispakt op de verbruiksartikelen. Dit alles moet leiden tot een verbeterde bedrijfshygiëne.

Uw toilet als toevoeging op uw visite kaartje. De Ster Products biedt u de kans om werknemers, gasten en bezoekers gebruik te laten maken van hygiënisch hoogstaande dispensers en verfrissende producten op elke sanitaire ruimte. We doen er alles aan zodat iedereen dagelijks en overal optimale hygiëne beleeft aan de hand van onze diensten en producten.

Wanneer u kiest voor dispensers in uw sanitaire ruimtes zorgt u voor een hygiënische en makkelijke dosering van diverse producten in o.a. sanitaire ruimtes. Denk aan papieren handdoeken, zeep, poetspapier of toiletpapier.

Wenst u een grote dispenser, of een dispenser die perfect past in het bestaande interieur? Voor elke ruimte biedt De Ster Products u een ideale oplossing. Heeft u behoefte aan advies of extra informatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over onze werkwijze klikt u hier.

Folderfoto half 1

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.