Sanitaire hygiëne

(Semi) Openbare sanitaire omgevingen, oftewel het sanitair van bijvoorbeeld horecazaken, kantoren en winkels, kunnen een bron van virussen en bacteriën zijn wanneer reiniging niet op adequate wijze plaatsvindt.

De coronacrisis heeft het belang van sanitair hygiëne nogmaals vergroot. Een hygiënische toiletomgeving is welhaast van levensbelang geworden. Voor goede producten en goede service op dit gebied kunt u uitstekend terecht bij ‘De Ster Products’ in Helmond.

Laat ons uw hygiënische (werk)omgeving bewaken!

vrouwtje

Aspecten van sanitair hygiëne

De Ster Products levert producten en diensten die een optimale sanitaire hygiëne waarborgen. Enkele voorbeelden van producten in ons assortiment: toiletpapier, handzepen, papieren handdoeken, systeemhanddoekrollen, luchtverfrissers, damesverband hygiëne, etc. U kunt dergelijke middelen zowel bij ons aanschaffen. Wij beschikken over een goed en zeer uitgebreid assortiment van producten t.b.v. diverse vormen van hygiëne waaronder sanitaire hygiëne. Wij hebben altijd voldoende voorraad

droogloopmat

Wij maken vooraf een berekening van uw verbruikspatroon en de benodigde producten. Vervolgens stellen wij een ideaal leveringsschema vast om uw sanitair hygiene te kunnen waarborgen. Dit is onder andere afhankelijk van de begrote mate van gebruik door bezoekers / medewerkers / patiënten etc.

Bij De Ster Products neemt u niet meer af dan nodig is en betaalt u alleen voor het werkelijke verbruik van middelen t.b.v. sanitaire hygiene.

Hygiëne waarborgen is een vak apart

De Ster Products is specialist in algehele hygiëne op diverse vlakken. Wij dragen niet alleen zorg voor de sanitair hygiëne in ondernemingen en instellingen maar ook voor specialistische hygiëne binnen de gezondheidszorg of binnen industriële omgevingen.

U kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor droogloopmatten en de reiniging daarvan. Indien gewenst voorzien wij uw matten en hygiëne middelen van uw logo

Met een goede sanitaire en andere vormen van hygiëne binnen uw gebouwen geeft u uw visitekaartje af aan bezoekers en gebruikers. Sanitaire hygiëne: laat dat maar aan De Ster Products over dus. Neem contact met ons op en ga de samenwerking met ons aan!

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.