Sanitaire producten

Sanitaire artikelen waarborgen de sanitair hygiëne in ieder bedrijf of iedere instelling. Tijdens de coronacrisis hebben we meer dan ooit mogen ervaren hoe belangrijk invulling van dit aspect is. Dergelijke middelen hebben immers als eerste doel om bescherming te bieden tegen infectieziektes en dergelijke.

De toiletruimte neemt een centrale plek in binnen het aspect sanitair hygiëne. Slechte hygiëne vormt dergelijke plekken om tot bronnen van viezigheid, bacteriën en virussen. Dat hoeft niet eens altijd goed zichtbaar te zijn. Dikwijls merken de gebruikers van dergelijke ruimten het echter zintuigelijk wel wanneer de hygiëne hier niet op orde is. Men geeft daarmee dan ook een slecht visitekaartje af als organisatie.

Public toilet cubicles

Sanitaire artikelen zonder contract

Voor de invulling van uw sanitaire verbruiksbehoeften zijn veel spelers actief. Wij van De Ster Products zijn een regionale leverancier, voornamelijk actief binnen de regio Oost-Brabant maar binnen een grote hoeveelheid aan branches. De sanitaire middelen in ons assortiment omvatten onder andere:

Onze producten zorgen er niet alleen voor dat uw sanitairomgeving schoon blijft, maar dat men er ook een prettigere verblijfservaring heeft. Denk daarbij aan de diverse oplossingen die wij bieden op het gebied van luchtverfrissing.

Ook voor specifieke, doelgroepgerichte sanitaire artikelen kan men bij ons terecht. Zo bieden wij onder andere oplossingen aan op het gebied van damesverbandhygiëne.

Folderfoto half 1

Onze Unique Selling Points

Anders dan veel spelers in ons segment, wordt onze dienstverlening veelvuldig gekenmerkt door de mogelijkheid om bij ons sanitaire producten af te nemen op contractloze basis. Wij beschikken over leveringsconcepten waarbij een veeljarig vast contract niet nodig is.

Daarnaast beschikken wij over sanitaire producten met een ultiem groen en duurzaam karakter. Wij zijn onder andere leverancier van Eco natural, 100% gerecycled hygiënepapier. Dat waarborgt niet alleen de sanitair hygiëne in uw instelling, maar ook de duurzaamheid van de uitstraling van uw bedrijfsvoering en werkprocessen.

Neem contact met ons op om in detail te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Vossenbeemd 96
5705 CL  Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.