Snelwisser – vloerwisser

Snelwisser – vloerwisser. Om grote oppervlakken snel schoon te kunnen vegen beschikken wij over geïmpregneerde snelwissers – vloerwissers.

Door gebruik te maken van onze snelwisser – vloerwisser maakt u in een handomdraai vele oppervlakken snel stofvrij. Ook voor grove vervuiling zijn onze snelwissers – vloerwissers perfect te gebruiken.

Onze snelwissers – vloerwissers zijn door-en-door geïmpregneerd met een speciale biologisch afbreekbare vuilkleefzeep. De vuilkleefzeep zorgt er voor dat stof niet opwaait tijdens het vegen en dat het stof en vervuiling aan de wisser blijft kleven.

Het grote voordeel van onze vuilkleefzeep ten opzichte van de veelgebruikte olie-geïmpregneerde snelwisser is dat deze geen residu achter laat op vloeren en andere oppervlakken. Het welbekende probleem van vette vloeren is met onze wissers verleden tijd. Tevens is het voordeel dat onze wissers geen stinkende geur hebben maar fris ruiken naar de vuilvangzeep.

Tevens is het wasproces milieuvriendelijk aangezien er geen schadelijke olie in het afvalwater terecht komt tijdens het wassen.

De werking van onze professionele snelwisser – vloerwisser wordt behouden doordat wij deze regelmatig bij u komen wisselen.

Frequentie 1 x per 2 weken. 

Onze vloerwissers worden vooral gebruikt in grote distributiecentra, magazijnen, productieruimten, kantoren, scholen en sporthallen.

Benieuwd naar onze vloerwissers? Vraag gerust een gratis proefplaatsing aan. 

Wij bieden onze wisser service uitsluitend aan in combinatie met ons sanitair hygiëne concept.

Wisser folder 2
tijdsbesparing

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.