Ster hygiëne van de Ster Products

Een ster geldt als symbool voor kwaliteit van product of dienst, denk hieraan aan bijvoorbeeld het 5 sterren predikaat. Ster hygiëne van de Ster Products maakt uw oppervlak weer blinkend schoon, glad en fris. Hygiëne binnen uw organisatie is van essentieel belang. Het zorgt ervoor dat uw medewerkers zich comfortabel voelen en niet ziek worden. Ook bezoekers zoals klanten, patiënten of andere personen hechten er veel waarde aan.

Public toilet cubicles

Wij leveren Ster hygiëne op verschillende vlakken

Ster hygiëne staat voor ons voor een optimale kwaliteitsdienstverlening. Het betekent dat wij u een uitgebreid gamma kunnen bieden van alleen de beste hygiëneproducten. Ons aanbod kan exact worden afgestemd op de aard van uw bedrijfsvoering, binnen welke branche die ook plaatsvindt. Ster hygiëne betekent echter niet dat wij overmatig gebruik van reinigingsproducten bevorderen. Wij streven naar een optimaal resultaat voor u tegen een beperkte kostprijs en een minimaal verbruik. Overmatig verbruik van disposables is immers niet milieuvriendelijk. Geen enkele andere leverancier heeft bovendien zo’n flexibele dienstverlening als De Ster. Hygiëne in uw organisatie vraagt om de constante paraatheid van artikelen in ons magazijn zodat nalevering ogenblikkelijk kan geschieden.

Folderfoto half 1

Fonkelend en sprankelend

Wij werken niet met contracten waardoor u dus kunt afnemen hetgeen uw organisatie op dat moment nodig heeft. Alleen werkelijk verbruik wordt belast en u zult nooit met extreme voorraden komen te zitten. Wij zijn een van omvang beperkte organisatie maar met een grote ambitie. Ons bedrijfsmodel zal echter te allen tijde gebaseerd zijn op korte lijnen en vertrouwde gezichten zodat wij u zelfs op uw locatie volledig kunnen ontzorgen.

Dat is De Ster. Hygiëne nieuwe stijl. Met een uiterst kritisch oog voor reinheid maar tegelijkertijd veel aandacht voor duurzaamheid.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Vossenbeemd 96
5705 CL  Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.