toiletautomaten

Toiletautomaten

Toiletautomaten Bent u opzoek naar een leverancier voor o.a. automaten en dispensers voor uw sanitaire ruimtes? U bent bij De Ster Products aan het juiste adres. Wij zijn leverancier op het gebied van sanitair hygiëne concepten en bedrijfshygiëne artikelen. Goede producten, altijd voldoende voorraad, anticiperen wanneer een situatie daarom vraagt. Daar kan je van op aan bij De Ster Products bedrijfshygiëne. Wij maken gebruik van concepten in plaats van contracten. Duurzaam in onze werkwijze omdat de klant niet meer af neemt dan nodig is en betaalt alleen wat hij werkelijk verbruikt. Daarmee besparen we in kosten voor de klant maar ook in bijvoorbeeld transportkosten. U bent bij ons niet gebonden aan een langlopend contract of huurkosten voor uw dispensers. Dispensers worden eenmalig door u aangeschaft en blijven ook uw eigendom. Het maakt ons trots als we horen hoe tevreden onze klanten zijn. Omdat zij 40 tot 45% op jaarbasis, omdat je bij ons koopt wat je gebruikt, in plaats van dat je materialen huurt.

Wij hebben een ruim assortiment aan dispensers zodat we elke sanitaire ruimte naar uw wens kunnen inrichten met de juiste dispensers. Ook voor het totale sanitair hygiëne concept kunt u bij ons terecht. Wij zijn leverancier alles op het gebied van hygiëne artikelen, industrie, gezondheidszorg, droogloopmatten, schoonmaakmiddelen tot aan afvalzakken.

Ook voor de verbruiksartikelen kunt u bij ons terecht. Wij leveren alle bijhorende verbruiksartikelen bij de dispensers. Voor een groot aantal merken leveren wij ook de vervangende verbruiksartikelen. Veel A-merken hanteren hoge prijzen voor hun navullingen. Wij beschikken over een groot pakket aan vullingen passend in verschillende merken dispensers tegen aantrekkelijke prijzen.

Voor een overzicht van onze dispensers klikt u hier.

Graag nodigen wij u uit om eens te komen kijken in onze showroom. Wij voorzien u van de nodige informatie tijdens een persoonlijk gesprek. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden met ons te bespreken.

Folderfoto half 1

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.