Toilethygiëne zonder contract

Toilethygiëne zonder contract

Werken met concepten in plaats van contracten resulteert in voordelen.

Wat ons uniek maakt is de werkwijze. Wij werken niet met langlopende contracten maar met concepten. Hierdoor bent u niet gebonden om producten verplicht af te nemen gedurende een vastgestelde termijn en hoeft u ook geen huur te betalen voor plaatsing van dispensers. Op basis van een berekening in gebruik van materialen worden er afspraken gemaakt voor levering. U betaalt en neemt niet meer af dan nodig is. Een uniek concept. Het scheelt ook in transportkosten. Er worden alleen maar producten geleverd en/of opgehaald indien nodig. Dat is veel beter voor het milieu. Door de inzet van concepten is het ook mogelijk om kleinere aantallen te leveren.

Wij maken voor u een berekening op basis van een x-aantal handdrogingen. De aanschaf van de dispensers zijn gemiddeld binnen een jaar afgeschreven. Op deze manier betaald u geen huur voor de dispensers. In praktijk blijkt het maar al te vaak dat de klant uiteindelijk de dispensers al vijf keer betaald heeft. Ook hoeft u door deze werkwijze geen verplichte afnamen te doen.

U krijgt precies waarvoor u betaalt, niet teveel en niet te weinig. Geen verspilling van geld en producten. Kortom duurzaam.

Uw voordelen op een rijtje:

  • wij werken niet met contracten,
  • bij ons betaalt u alleen wat u werkelijk verbruikt,
  • alle dispensers zijn uw eigendom,
  • wij werken voornamelijk met Eco-label producten,
  • drogen met papier is als meest hygiënisch gebleken en levert het beste droogresultaat.
vrouwtje

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.