Goede toilethygiëne binnen bedrijf of instelling is essentieel

Het kleinste kamertje binnen uw bedrijf of instelling is misschien wel het meest belangrijk voor de bezoekerservaring van uw klanten. Is het met de hygiëne op het toilet in uw pand slecht gesteld, dan zorgt dat razendsnel voor negatieve mond-tot-mondreclame. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat meer dan 95% van de bezoekers aan een restaurant geen 2e keer langskomt wanneer er geen sprake is van een voldoende hygiënisch toilet. Uw toilet, dat is een van uw visitekaartjes.

Maar ook met het oog op de gezondheid van uw medewerkers is hygiëne op het toilet essentieel. Dit is namelijk dé plek bij uitstek om een ziekmakend virus op te lopen. En zieke medewerkers, die blijven thuis en zijn onproductief.

Public toilet cubicles

De Ster Products: voor een hygiënisch toilet

Met onze contractloze service op het gebied van algehele bedrijfshygiëne waarborgt De Ster Products de ‘reinheid en properheid’ van uw sanitaire faciliteiten. Een greep uit ons aanbod om vergaande toilethygiëne te bewerkstelligen:

En wilt u vergaande hygiëne op het toilet ‘afdwingen’. dan mag ook een assortiment toiletseatcleaners niet ontbreken. Alles kan door gebruikers weggegooid worden in onze handige afvalbakken. Met onze toiletborstels kunnen bezoekers eventueel zelf contactloos schoonmaakwerkzaamheden verrichten voorafgaand aan hun toiletbezoek.

Showroom 3

Ook voor een vergaand assortiment uiterst effectieve reinigingsmiddelen

Het advies is om ondanks alle middelen die wij u kunnen aanbieden voor proper toiletbezoek, de hygiëne op het toilet ook te waarborgen door regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Ook in dat opzicht brengt De Ster Products uitkomst. Wij bieden een totaalassortiment van schoonmaaksystemen aan, variërend van vliesdoekjes en (schuur)sponsjes tot emmers en reinigingschemie.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.