Toiletpapier Helmond

Toiletpapier Helmond. De Ster Products: voor verschillende soorten en kwaliteiten toiletpapier bent u bij De Ster Products op het goede adres. Zowel prijstechnisch als kwalitatief. Ons toiletpapier is gemaakt van cellulose vezels waardoor de witheid en zachtheid worden gegarandeerd. Onze 2- en 3-laags variant zijn voornamelijk geschikt voor normaal bezette ruimten waar uitstraling belangrijk is. Verkrijgbaar in 200 vel, 400 vel en 250 vel per rol. Tevens ook compactrollen van 100 mtr. lengte verkrijgbaar.

De jumborollen, doprollen en compactrollen zijn voornamelijk geschikt voor ruimte’s met een hoge bezoekersfrequentie. Grote hoeveelheden toiletpapier zijn met deze soorten beschikbaar.

MVO ECO Toiletpapier gemaakt met ECO TECHNOLOGIE: Papier vervaardigd uit kartonnen drank- en voedselverpakkingen.
Door een mechanische behandeling zonder chemische hulpmiddelen, wordt het papier van de polyethyleen/aluminium samenstelling gescheiden zodat er twee grondstoffen ontstaan. Het papier wordt gerecycled in kwalitatief hygiënische producten, terwijl de combinatie polyethyleen/aluminium als grondstof door andere industrietakken wordt verwerkt. Eco Naturel toiletpapier heeft dezelfde eigenschappen als producten  van zuivere celstof:

  • zeer stevig, ideaal voor allerhande toepassingen;
  • grote en snelle absorptie voor een grondige droging;
  • gemakkelijk te gebruiken;
  • voor de prijs van gerecycled papier; de beste kwaliteit/prijs verhouding.

De laatste soort in het pakket is de 1-laags crêpe variant waar kwaliteit van ondergeschikt belang is maar waar prijs van doorslaggevend is. Het betreft een echte budget toiletrol.
De bijbehorende dispensers zijn uiteraard in alle maten en kleuren bij ons verkrijgbaar.Voor meer informatie over onze toiletpapier-soorten verwijzen wij u naar:

De Ster Products – toiletpapier

vrouwtje

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.