Topkwaliteit toilethygiëne

Toilethygiëne is voor alle bedrijven en organisaties van belang. Sinds de coronacrisis weten we dat hygiëne een groot effect heeft op het ziekteverzuim. Maar verwelkomt u als bedrijf of organisatie ook veel bezoekers, klanten, etc. in uw pand, dan heeft u absoluut ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid voor het waarborgen van een hygiënische omgeving.

De Ster Products is er om in de totale behoefte op het gebied van sanitaire hygiëne van bedrijven en organisaties te voorzien. Hieronder verstaan wij onder andere oplossingen zoals:

Door aandacht te geven aan het aspect van hoogwaardige sanitaire hygiëne wordt de verspreiding van virussen en ziekteverwekkers in drukbezochte openbare gelegenheden voorkomen.

Folderfoto half 1

De Ster levert ook duurzame toilethygiëne

Toilethygiëne heeft in eerste instantie vooral betrekking op de uitgifte van toiletpapier en handdoeken voor het drogen van de handen. Op dat gebied leveren wij een breed assortiment aan oplossingen, mede afhankelijk van de mate van gebruikmaking van uw faciliteiten. Steeds meer organisaties hebben oog voor het aspect duurzaamheid ten aanzien van toilethygiëne. Ook daarin bieden wij een mogelijkheid.

Onze Eco natural producten bieden de optie van 100% duurzame toilethygiëne in de vorm van gerecyclede disposables zoals toiletpapier en papieren handdoekjes. Deze worden onder andere vervaardigd uit gebruikte kartonverpakkingen. Ook alternatieve materialen zoals metalen en plastics die uit deze reststroom worden gewonnen, worden toegepast ter realisatie van producten op het gebied van toilethygiëne voor bedrijven op duurzaam niveau. Deze worden onder andere toegepast ter productie van de uitgiftesystemen voor de disposables.

Public toilet cubicles

Een integrale benadering

Met onze oplossingen brengen wij het aspect sanitaire hygiëne voor bedrijven en organisaties naar een hoger niveau. Dit aspect is niet langer bijzaak maar vormt een essentiële component van uw bedrijfsvoering. Beperk ziekteverzuim, zorg voor meer welbevinden en straal uw aandacht voor duurzaamheid nadrukkelijk uit. Onze oplossingen versterken uw organisatie op een groot aantal gebieden.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Schootense Loop 6
5708 HX Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.