Tork papierrol

Veel leveranciers op het gebied van hygiëneoplossingen in bedrijven en instellingen, kenmerken zich door het hanteren van lange-termijn-leveringscontracten. De Ster Products uit Helmond werkt echter veelal op contractloze basis met klanten en ons clientèle kan dat waarderen. Wij bieden een uitgebreid leveringsprogramma aan variërend van droogloopmatten tot oplossingen voor de verwerking van gebruikt damesverband en Tork rollen.

105118

De Tork rol: een begrip in hygiëneland

Tork is een van de bekendste merken op het gebied van de productie van professionele hygiëneproducten. Deze fabrikant vervaardigt onder andere een breed gamma aan papierdisposables zoals:

  • onderzoekstafelrollen
  • handdoekrollen
  • poetspapierrollen
  • toiletpapier

De Tork papierrol wordt, ongeacht de exacte functie die het papier dient te vervullen, veelal toegepast daar waar sprake is van grootschalig gebruik. Alle Tork rollen zijn zo ontwikkeld qua karakteristiek dat ze ideaal zijn voor de specifieke toepassing. Onkreukbaar wanneer nodig, bijvoorbeeld als hygiënische bescherming op een onderzoekstafel. En fluweelzacht in de vorm van toiletpapier.

Voor ieder Tork-rol-product is een bijpassende dispenser beschikbaar waardoor de uitgifte nog gemakkelijker kan plaatsvinden. Comfort voor de gebruiker gaat voor alles, maar overmatig gebruik moet vermeden worden. Dit bespaart immers kosten en is bovendien goed voor het milieu. Vandaar dat iedere Tork papierrol-oplossing minutieus is doorontwikkeld, zodat de gebruiker optimaal wordt gefaciliteerd, maar onnodige afgifte wordt belemmerd.

305537

Ook producten van andere leveranciers

Wat kunt u het beste gebruiken om de hygiëne in uw bedrijf of instelling te waarborgen? Wel, daarin kunnen wij van De Ster Products u vergaand adviseren. O.b.v. onze ervaring hebben wij in de loop der tijd kennis opgedaan van het gebruiksgemak van een groot aantal verschillende merkproducten. Daaruit hebben we voor u een optimale assortimentselectie samengesteld. Afgezien van Tork rollen leveren wij ook ultiem duurzame producten, onder andere van het merk Lucart.

Zie hier een overzicht van onze poetsrollen.

CONTACT

Vraag nu een offerte aan!

ADRES

Vossenbeemd 96
5705 CL  Helmond

TELEFOONNUMMER

+31 (0)492 552 666

EMAIL

info@desterproducts.nl

Vragen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen.